• https://api.whatsapp.com/send?phone=05322265767

GOLFİ MEDİKAL ...

                                                                                                                                    
GOLFİ MEDİCAL

     TENSOVAL DUO CONTROL KOLDAN TANSİYON ALETİ

   
Ürün / Products : 203
Üretici / Producer : HARTMANN
Kod/ Products Codes
-TANSİYON VE NABIZ ÖLÇÜMÜ -TAM OTOMATİK -ÇİFT SENSÖRÜ SAYESİNDE YANILMA PAYI %1
 Sipariş / Order        Detaylar /Details
 
 
Detaylar /Details

HARTMANN TENSOVAL DUO CONTROL

       Yalnızca "Tensoval Duo Control" iki profesyonel ölçüm methodunu bir arada kullanabilen yenilikçi bir teknolojiye sahiptir...

       Doktorların genelde kullandığı steteskop yönteminin güvenirliliği ile dijital tansiyon ölçme aletlerinin konforunu birleştiren yeni "Çift Sensör Teknoloji"si yalnızca HARTMANN, Tensoval Duo Control'da!!!



                    Yeni 'Çift Sensör Teknolojisi' ile ;

                             * Doğru ölçüm (Güvenirliliği klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır)
                             * Kolay ve rahat kullanım
                             * Özellikle yüksek tansiyon problemi olan ve/veya kalp ritim problemleri yaşayanlar için ideal


           Duo Sensor Technology'den ne anlaşılır?

           Yenilikçi Duo Sensor Technology, iki profesyonel ölçüm teknolojisini birleştirir:

Osilometrik ve Korotkoff teknolojisi. Çoğu otomatik tansiyon ölçme aletleri sadece osilometrik teknolojiyle çalıştığı halde, Duo Sensor Technology öncelikli daha doğru olan Korotkoff methoduyla ölçüm yapar. Yalnızca özel durumlarda cihaz osilometrik sonuçlarını gösterir.



            Duo Sensor Technology hangi avantajları sunar?

            Yüksek oranda doğru, az sayıda hatalı sonuç vermesi Korotkoff ölçümünün en önemli özelliğidir. Bu yöntem ile çeşitli kalp ritim bozukluğu olan hastalarda bile doğru ölçüm değerleri elde edilir. Bu nedenle doktorlar genellikle bu methodu kullanarak steteskop ile Korotkoff olarak adlandırılan sesleri dinleyerek tansiyonu tespit ederler.

            Bunun yanında, nabız tonu öyle düşük kişiler vardır ki, bu kişilerin tansiyonları Korotkoff yöntemiyle ölçülememektedir. Bu durumda kan basıncı tespit edilen damarlardan Korotkoff sesleriyle değil, ancak nabız dalgalarıyla ölçüm yapılabileceğinden Duo Sensor Technology otomatik olarak osilometrik ölçüm sonuçlarını gösterir.

            Duo Sensor Technology tansiyon ölçümlerinin tam ve doğru olmasının önemli olduğu kişiler için uygundur. Doğru tansiyon ölçümü, yüksek tansiyonluların ilaç tedavisinde doktorarın doğru dozu belirlemesi için önemlidir. Böylece, çeşitli kalp ritim bozukluğu olan hastalar 'otomatik' bir tansiyon aletiyle 'doğru' ölçüm yapabilmektedirler. Ölçüm mikrofonu manşetin içinde değil, aletin içinde olduğundan yanlış kullanımdan kaynaklanan ölçüm hataları da azalır. Duo Sensor Technology tüm bu faydalarıyla, doğru sonuçları kullanım rahatlığı ile birlikte sunmaktadır.

 
 
Inquiry / Talep Formu
Name / İsim
E-Mail
Phone
Message