• https://api.whatsapp.com/send?phone=05322265767

GOLFİ MEDİKAL ...

                                                                                                                                    
GOLFİ MEDİCAL

     CHAMBER

   
Ürün / Products : 304
Üretici / Producer : YERLİ
Kod/ Products Codes
-KOLAY KULLANIM -EKONOMİKLİK VE ERGONOMİKLİK
 Sipariş / Order        Detaylar /Details
 
 
Detaylar /Details

hamber maskelerin üç boyutu mevcuttur. Küçük bir bebek yada daha büyük bir çocuk Chamber maskelerinin yardımıyla uygun dozda ilacı alabilir. Chamber’ın maskeleri değiştirilebilir niteliktedir ve bir adet chamber cihazı büyüyen bir çocuğun değişen ihtiyaçlarını karşılayabilir. Çocuk büyüdükçe daha büyük bir maske kullanabilir veya maskesiz, ağızlık ile kullanımı deneyebilir ta ki maskesiz bir şekilde chamber cihazını düzgün bir şekilde kullanmayı öğrenene kadar. Çocuk bu şekilde kullanımda zorlanıyor veya rahatsız oluyor ise maske ihtiyaç duyulduğu şekilde kolayca takılabilir.

Chamber Nasıl Kullanılır?

1. İnhalerin ağızlık kapağını çıkarın.
2. WicroChamber’ ın ağızlığında ve ilacı püskürteceğiniz iç haznede yabancı bir cisim olup olmadığını kontrol edin.
3. İnhaler ilacınızın ağızlığını Chamber’ın arkasındaki ilaç haznesine (oval boşluğa) sağlam bir şekilde yerleştirin.
4. WicroChamber’ ınızı ve inhaler ilacınızı birlikte tutarak en az 4 veya 5 defa iyice sallayın.
5. Eğer MedikalAl'dan aldığınız Chamber’ı ağızlık ile kullanıyor iseniz ; Chamber’ın ağızlığına dudaklarınız gelecek şekilde ağzınıza yerleştirin ve nefes verin. 
WicroChamber içerisine bir puf’lık inhaler ilaç püskürtün ve zaman kaybetmeden yavaşça tam ve derin bir nefesle ilacı almaya başlayın. Eğer Chamber’ı maske ile kullanıyor iseniz; masleyi, burnunuzu ve ağzınızı kaplayacak şekilde yüzünüze yerleştirin. Hava veya ilaç sızdırmaması için hafifçe bastırarak tutun. Chamber’ın valf sistemi sayesinde kolaylıkla nefes alınabilecektir. Nefesinizi verirken WicroChamber içerisine bir puf ‘ lık ilaç püskürtün. Nefes alındığında ilaç da alınmış olacaktır. Nefesinizi verdiğinizde, tek yönlü valf, nefesin hazneye girmesini engelleyip tahliye deliklerinden dışarı çıkmasını sağlayacaktır. Maskeyi yüz üzerinde 6 nefes süresince tutun.
6. Eğer reçetede birden fazla puf tavsiye edilmişse 4 ve 5. basamaktan tekrar edin. Her bir puf arasında bir dakika bekleyin.
7. İnhaler ilacınızı Chamber’dan çıkarın ve ilacın koruyucu kapağını yeniden takıp kaldırın.  

 
 
Inquiry / Talep Formu
Name / İsim
E-Mail
Phone
Message