• https://api.whatsapp.com/send?phone=05322265767

GOLFİ MEDİKAL ...

                                                                                                                                    
GOLFİ MEDİCAL

     HALLUKS VALGUS GECE ATELİ

   
Ürün / Products : KOD 510
Üretici / Producer : VARİTEKS
Kod/ Products Codes
-HALLUS BÖLGESİNDEKİ KEMİK ÇIKINTILARI İÇİN KULLANILIR -KUMAŞLII-SPLİNTLİ VE ATELLERİ ÇEŞİTLERİ MEVCUTTUR -TEK BOYDUR -SAGI VE SOLU VARDIR
 Sipariş / Order        Detaylar /Details
 
 
Detaylar /Details

• Halluks Valgus probleminde; ayak baş parmağını dışa bükük tutmak için ve ameliyat sonrası tedavi sürecinde kullanılır.
• Standart boydur.

Hallux-Valgus Gece Ateli&39nin Kullanılması : Kifidis Hallux-Valgus gece atelini kullanmadan önce sıcak suyla tuz banyosu yapılması tavsiye edilir. Velcro bandı açınız. Başparmağı bandın ve plastik kıvrımın içine sokunuz. Ayağın altında kalan bandı delikten geçirerek ayağın üstüne doğru getiriniz. Başparmak doğru hizaya gelene kadar bandı acıtmayacak şekilde çekiniz.
Önemli Notlar : Gece ateli sadece reçete ile kullanılması gereken bir ortezdir. Bu atel yukarıda belirtilen kullanma talimatlarına uygun olarak kullanılmalıdır. Ortez ayağınızda iken yürümeyiniz. Sadece ayak dinlenmede iken özellikle geceleyin kullanınız.Herhangi bir yan etki tespit ettiğinizde lütfen doktorunuza danışınız. Ürünün diğer ürünler (varis çorabı v.b.) ile birlikte kullanımı için önce doktorunuza danışınız. Asit veya yağlı ürünler, kremler veya losyonlar ile kullanmayınız.
Bakım : Ortez alkali içermeyen beyaz sabun ile elde yıkanabilir. Daha uzun ömürlü olmaları için, yıkamadan önce velcro bantları kapatmanızı tavsiye ederiz. Ürünü bir direkt ısı kaynağından uzuk tutunuz: güneş, radyatör vs. gibi.
Paketinde çifti (sağ-sol) bulunmaktadır.

 
 
Inquiry / Talep Formu
Name / İsim
E-Mail
Phone
Message